tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post7685219128837074989..comments2023-10-30T10:04:10.255+01:00Comments on Filozofia Smaku: Leczo paprykowe na zimę Panna Malwinnahttp://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-36363658306435025542016-08-31T23:02:53.090+02:002016-08-31T23:02:53.090+02:00Już robię trzecia serię dodaje tylko jeszcze papry...Już robię trzecia serię dodaje tylko jeszcze paprykę wędzona i pomidory dodaje na koncu leczo Przepyszne :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00459615467356040492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-85144758072756572032014-09-24T14:07:23.229+02:002014-09-24T14:07:23.229+02:00Kocham leczo :) Ty pewnie też!Kocham leczo :) Ty pewnie też!Bo(ro)n Appétithttps://www.blogger.com/profile/12402585407098523560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-20087522494613286642014-09-11T16:32:24.664+02:002014-09-11T16:32:24.664+02:00jutro się zabieram za leczo:) Wygląda pysznie:)jutro się zabieram za leczo:) Wygląda pysznie:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-51400026951209076922014-09-09T19:58:29.533+02:002014-09-09T19:58:29.533+02:00Bardzo lubię leczo :)Bardzo lubię leczo :)Magda C.http://www.brulionspadochroniarza.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-13114502324583610892014-09-09T11:04:05.105+02:002014-09-09T11:04:05.105+02:00Mam nadzieję, że i ta wersja wyląduje w mojej akcj...Mam nadzieję, że i ta wersja wyląduje w mojej akcji ;) Ja chyba zrobię jeszcze kilka słoików na zimę w przyszłym tygodniu, jak znów będę w domu ;)mopswkuchnihttps://www.blogger.com/profile/06300750631941667260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-44528169324564598272014-09-08T21:00:31.738+02:002014-09-08T21:00:31.738+02:00Ja też bardzo lubię leczo, a takie najchętniej pod...Ja też bardzo lubię leczo, a takie najchętniej podałabym z kiełbaską:)Zuzanna Plochhttps://www.blogger.com/profile/02979922455477965645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-55989792914377581362014-09-08T20:28:09.943+02:002014-09-08T20:28:09.943+02:00bardzo lubię leczo, co roku robię duży zapas na zi...bardzo lubię leczo, co roku robię duży zapas na zimę:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-91333409532992982722014-09-08T20:09:58.276+02:002014-09-08T20:09:58.276+02:00Nigdy nie zepsuł mi się nawet jeden słoiczek przet...Nigdy nie zepsuł mi się nawet jeden słoiczek przetworów z dodatkiem cebuli. Czasem to kwestia felernego słoika lub nakrętki. Z marchewką brzmi ciekawie. Ja niestety jestem na nią uczulona, więc muszę pozostać przy paprykowej wersji. Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-44270141949589976052014-09-08T19:59:29.072+02:002014-09-08T19:59:29.072+02:00Dokładnie takie robiłam latem, tyle, że bez cebuli...Dokładnie takie robiłam latem, tyle, że bez cebuli, a za to z marchewką... jakoś się boję tych cebulowych przetworów... ajvar pomimo, że słoiki wyparzane, i zakrętki i długo pasteryzowane- i tak 2 słoiczki sfermentowały. Z cebulą oprócz ajvaru robiłam tylko salsę, no ale co jak co cebula jest dostępna cały rok i zawsze można dodać do gotowego dania :)Szmaragdovahttp://szmaragdovamonika.blogspot.com/noreply@blogger.com