tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post7375438292381435353..comments2023-10-30T10:04:10.255+01:00Comments on Filozofia Smaku: Gulasz z kurczaka z warzywami po libańskuPanna Malwinnahttp://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-55344467410783574672018-04-16T20:49:27.484+02:002018-04-16T20:49:27.484+02:00Pyszne. Przyrzadzam regularnie - zawsze z sukcesem...Pyszne. Przyrzadzam regularnie - zawsze z sukcesem :) pozdrawiam serdecznie!Jolahttps://www.blogger.com/profile/05437848653060692154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-44259390756746228202016-03-22T17:44:26.527+01:002016-03-22T17:44:26.527+01:00Minęły prawie równo dwa lata, zrobiłem drugie pode...Minęły prawie równo dwa lata, zrobiłem drugie podejście do przepisu. Wyszłą absolutna rewelacja, żona nie mogła się nachwalić ;). Dzięki i pozdrawiamy!Chasehttps://www.blogger.com/profile/16861547996048196229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-24851741424847265562014-03-11T18:23:29.280+01:002014-03-11T18:23:29.280+01:00Chase-drobny nie drobny, ale błąd jednak jest. Prz...Chase-drobny nie drobny, ale błąd jednak jest. Przepraszam Cię uprzejmie za niedopatrzenie z mojej strony. Żeby było śmieszniej, to dosłownie tydzień temu sprawdzałam, czy ostatnie 100 dodanych przepisów nie zawiera żadnych błędów i nie udało mi się tego wyłapać. Co do przypraw, to te dodane na początku gotowania nie będą aż tak mocno wyczuwalne w potrawie. Sama często stosuje przyprawianie w dwóch turach (na początku i pod koniec gotowania). Mam nadzieję, że przy drugim podejściu o przypaleniu nie będzie już mowy :) Dzięki bardzo, że podzieliłeś się swoimi wrażeniami. <br /><br />Pozdrawiam serdeczniePanna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-27316094656599925262014-03-11T18:14:52.597+01:002014-03-11T18:14:52.597+01:00Chyba jako pierwszy z komentujących naprawdę przyr...Chyba jako pierwszy z komentujących naprawdę przyrządziłem potrawę wg. podanego przepisu, więc pozwolę sobie go skomentować ;). Po pierwsze, jest w nim drobny błąd redakcyjny - nie ma ani słowa o tym, co zrobić z mięsem po podsmażeniu go na samym początku (dedukują, że należy je wrzucić do gara po dodaniu rosołu i przypraw, tak przynajmniej ja zrobiłem). Druga sprawa, że trochę dziwne wydaje mi się to, że najpierw do potrawy dodajemy pieprz, cynamon i imbir, by potem dodać "przyprawę", która na siedem składników zawiera wszystkie trzy wymienione powyżej. Co do samego smaku efektu końcowego, to niestety udało mi się gulasz dość skutecznie przypalić. Ale odratowany sam kurczak smakował na tyle ciekawie, że za jakiś czas planuję zrobić do przepisu drugie podejście.Chasehttps://www.blogger.com/profile/16861547996048196229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-25583741233253960002014-02-28T10:16:16.832+01:002014-02-28T10:16:16.832+01:00Cudownie aromatyczne i na pewno smaczne! Ileż ja s...Cudownie aromatyczne i na pewno smaczne! Ileż ja się tu mogę nauczyć :) Dziękuję Ci za to!♥Bo(ro)n Appétithttps://www.blogger.com/profile/12402585407098523560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-55066910959853389462014-02-26T12:59:07.629+01:002014-02-26T12:59:07.629+01:00Piękny ten talerz! Danie też niczego sobie :)Piękny ten talerz! Danie też niczego sobie :)JustInkahttp://www.justinka.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-74632300635762436972014-02-25T09:10:48.287+01:002014-02-25T09:10:48.287+01:00Molka, w składnikach masz link do przepisu na tę p...Molka, w składnikach masz link do przepisu na tę przyprawę. Składa się z cynamonu, ziela angielskiego, goździków, kozieradki , pieprzu, imbiru i gałki muszkatołowej. Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-75907302634486318802014-02-25T08:54:47.347+01:002014-02-25T08:54:47.347+01:00Wygląda przepysznie!Wygląda przepysznie!Magda C.http://www.brulionspadochroniarza.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-26030329923480446292014-02-24T22:33:40.183+01:002014-02-24T22:33:40.183+01:00smacznie wygląda, chętnie bym zjadła:)smacznie wygląda, chętnie bym zjadła:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-75073256225754469242014-02-24T21:56:28.311+01:002014-02-24T21:56:28.311+01:00Wygląda pysznie. Co jest w składzie przyprawy &quo...Wygląda pysznie. Co jest w składzie przyprawy "7 smaków"?Molkahttp://mamolka.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-42759232097537077712014-02-24T18:56:28.995+01:002014-02-24T18:56:28.995+01:00Wygląda zachęcająco!
Bardzo lubię kurczaka i myślę...Wygląda zachęcająco!<br />Bardzo lubię kurczaka i myślę ,że smakowałby mi w tej postaci :)Basia♥https://www.blogger.com/profile/06102947911483267450noreply@blogger.com