tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post660438050462738628..comments2023-10-30T10:04:10.255+01:00Comments on Filozofia Smaku: Libańska zupa z soczewicy (Shorbat Adas)Panna Malwinnahttp://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-9691827367682479122017-02-07T15:23:20.883+01:002017-02-07T15:23:20.883+01:00Korzystam, korzystam, aczkolwiek modyfikuję pod mo...Korzystam, korzystam, aczkolwiek modyfikuję pod moje kubki smakowe nieznoszące ostrości :D Chili zamieniam na 1/3 łyżeczki płatków chili, a imbir to zaledwie posiekany cieniutki plasterek. I tak mocno rozgrzewa :)<br />Marysiahttps://www.blogger.com/profile/10772950902381080430noreply@blogger.com