tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post604172092864767609..comments2023-10-30T10:04:10.255+01:00Comments on Filozofia Smaku: Czekoladowy omlet owsianyPanna Malwinnahttp://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-87905386363319769742015-07-16T11:48:48.705+02:002015-07-16T11:48:48.705+02:00omlet zrobiłam, wyszedł przepyszny ! polecam do po...omlet zrobiłam, wyszedł przepyszny ! polecam do podwieczorkowej kawy mniam !klaudynashttps://www.blogger.com/profile/10160737894625462538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-44106845009012499012015-07-15T11:29:12.155+02:002015-07-15T11:29:12.155+02:00Oczywiście, można go przygotować na całych jajkach...Oczywiście, można go przygotować na całych jajkach. 3 duże lub 4 średniej wielkości będą ok na patelnię o średnicy 24 cm. Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-14591857468760136202015-07-15T11:23:09.077+02:002015-07-15T11:23:09.077+02:00a mogę go przygotować z 4 całych jajek?a mogę go przygotować z 4 całych jajek?klaudynashttps://www.blogger.com/profile/10160737894625462538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-36311404342265433302015-06-23T09:53:45.005+02:002015-06-23T09:53:45.005+02:00Marto, możesz przygotować kruche babeczki(ewentual...Marto, możesz przygotować <a href="http://filozofiasmaku.blogspot.com/2015/05/kruche-babeczki-z-kremem-z-mascarpone-i.html" rel="nofollow">kruche babeczki</a>(ewentualnie samo ciasto kruche i je zamrozić, potem będziesz miała bazę do kruchego placka z sezonowymi owocami), <a href="http://filozofiasmaku.blogspot.com/2014/03/spaghetti-carbonara.html" rel="nofollow">spaghetti carbonara</a>, <a href="http://filozofiasmaku.blogspot.com/2013/09/drozdzowki-z-jablkami.html" rel="nofollow">drożdżówki z owocami</a>, <a href="http://filozofiasmaku.blogspot.com/2013/10/bulki-z-boczkiem-i-papryka.html" rel="nofollow">śniadaniowe bułeczki</a>, <a href="http://filozofiasmaku.blogspot.com/2014/04/slodkie-buleczki-z-majorki-pan-de.html" rel="nofollow">słodkie bułeczki z Majorki</a>, <a href="http://filozofiasmaku.blogspot.com/2012/09/hiszpanski-mus-czekoladowy.html" rel="nofollow">mus czekoladowy</a>, <a href="http://filozofiasmaku.blogspot.com/2013/06/truskawkowy-curd.html" rel="nofollow">owocowy curd</a> (można go mrozić) i wiele innych. Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-57427770339668464852015-06-23T09:39:08.797+02:002015-06-23T09:39:08.797+02:00A co.zrobic z pozostałymi zoltkami ?A co.zrobic z pozostałymi zoltkami ?Martahttps://www.blogger.com/profile/13635252393589436587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-69514516192028364442015-06-23T09:38:35.410+02:002015-06-23T09:38:35.410+02:00A co zrobić z pozostałymi zoltkami? Jakies pomysły...A co zrobić z pozostałymi zoltkami? Jakies pomysły? Martahttps://www.blogger.com/profile/13635252393589436587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-63682016467553545402015-05-19T22:39:18.596+02:002015-05-19T22:39:18.596+02:00Ależ cudownie puchaty! Uwielbiam takie właśnie oml...Ależ cudownie puchaty! Uwielbiam takie właśnie omlety :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-40625199101196879372015-05-17T13:03:39.533+02:002015-05-17T13:03:39.533+02:00Pychotka ;))Pychotka ;))Kinga https://www.blogger.com/profile/16559861728089478274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-12282416920074209692015-05-17T12:22:59.513+02:002015-05-17T12:22:59.513+02:00omlet jak ciacho! :)omlet jak ciacho! :)Foodmaniahttps://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-56953212247205290392015-05-17T12:10:06.512+02:002015-05-17T12:10:06.512+02:00Widać, że lubisz gotować. Nie marnuj się i rób coś...Widać, że lubisz gotować. Nie marnuj się i rób coś co sprawia Ci i radość i przyjemność. Życzę Ci także wydania książki kucharskiej - bo na pewno na swojej drodze spotkałaby zakochanych w niej czytelników. <br />Omlecik wygląda bardzo apetycznie. Aż mam ochotę taki zjeść lecz moje uzdolnienia kucharskie chyba nie sięgają aż tak daleko. <br />Piękne zdjęcia. A na Twoją stronę natrafiłam szukając filozoficznego bloga! <br />Filozofia łączy :) <br /><br />Autorka bloga: Filozoficzny Blond Sila Candicehttps://www.blogger.com/profile/14846832436768904746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-62187141915707855902015-05-17T10:01:04.312+02:002015-05-17T10:01:04.312+02:00Świetny omlet :)Świetny omlet :)Magda C.http://www.brulionspadochroniarza.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-44173503508851491032015-05-17T09:34:30.877+02:002015-05-17T09:34:30.877+02:00Wizualnie wygląda cudownie - tak puchato i owocowo...Wizualnie wygląda cudownie - tak puchato i owocowo ;) Dla mnie niestety za dużo białka to by było, a wiadomo, że im mniej białek z jajek tym mniejszy puchacz z niego powstanie :PAnia_Shttps://www.blogger.com/profile/07219730039600830857noreply@blogger.com