tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post5705530529651817031..comments2023-10-30T10:04:10.255+01:00Comments on Filozofia Smaku: Żeberka miodowo-musztardowePanna Malwinnahttp://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-21436551148404591452016-12-06T14:57:43.951+01:002016-12-06T14:57:43.951+01:00Przepyszne są a marynowały się niecałe 2h :) Zamia...Przepyszne są a marynowały się niecałe 2h :) Zamiast octu winnego dałam balsamiczny i też jest super. Ktoś pisał o miodzie, że szybko się karmelizuje. Lepiej dać naturalny miód (np.rzepakowy,gęsty). Rozprowadziłam go z gorącą wodą i udało się. Świetny przepis, dzięki!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-75227541060550909742016-04-30T07:33:03.551+02:002016-04-30T07:33:03.551+02:00Grzesiek, naczynie przykryj, ale czasu nie skracaj...Grzesiek, naczynie przykryj, ale czasu nie skracaj. Żeberka muszą spędzić troszkę więcej czasu w piekarniku, aby ładnie odchodziły od kości. Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-43643553864040455212016-04-30T07:31:20.921+02:002016-04-30T07:31:20.921+02:00Moje żeberka marynują się od wczoraj. Też uważam ż...Moje żeberka marynują się od wczoraj. Też uważam że taka temperatura i czas mają zbyt wysokie wartości więc ja piekł je będę w naczyniu żaroodpornym. GrzesiekAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-30709688796319416832015-04-04T20:44:09.465+02:002015-04-04T20:44:09.465+02:00Następnym razem przykryj naczynie, jeśli mięso zac...Następnym razem przykryj naczynie, jeśli mięso zacznie się za bardzo przypiekać.Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-51886733503372231782015-04-04T20:18:46.954+02:002015-04-04T20:18:46.954+02:00Mnie sie spalily na wior, mimo ze pieklam w nizsze...Mnie sie spalily na wior, mimo ze pieklam w nizszej temp. Po godzinie byly czarne. Trzeba uwazac bo miod sie bardzo szybko karmelizuje i przypalan:(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-78593882451524567132014-05-12T13:48:34.062+02:002014-05-12T13:48:34.062+02:00Zrobiłam. Wyśmienite :)Zrobiłam. Wyśmienite :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02341172304644584996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-51498337919270226882013-06-01T21:11:30.587+02:002013-06-01T21:11:30.587+02:00wyglądają rewelacjnie:) uwielbiam tak przypieczone...wyglądają rewelacjnie:) uwielbiam tak przypieczone mięsko:)Jolanta Szyndlarewiczhttp://www.smakmojegodomu.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-26956014117862473152013-05-31T12:17:03.962+02:002013-05-31T12:17:03.962+02:00Czasem wydaje mi sie, ze mam w sobie duzo meskich ...Czasem wydaje mi sie, ze mam w sobie duzo meskich hormonow, bo takie przysmaku uwielbiam :)Maggiehttps://www.blogger.com/profile/01200693731532481325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-20638836005175867352013-05-30T22:39:23.983+02:002013-05-30T22:39:23.983+02:00zgadzam się z poprzedniczkami - miód i musztarda d...zgadzam się z poprzedniczkami - miód i musztarda duet idealny <3Smakiem Pisanyhttps://www.blogger.com/profile/12318859660761431207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-2051051453906241362013-05-30T19:11:13.359+02:002013-05-30T19:11:13.359+02:00korzystałam z Twoich przepisów niejednokrotnie i n...korzystałam z Twoich przepisów niejednokrotnie i nigdy się nie zawiodłam. bardzo podoba mi się takie przygotowanie żeberek, więc na pewno wkrótce pojawią się na moim stole ;) miód+musztarda to niezawodne połączenie.DaisyDukeshttps://www.blogger.com/profile/16906634967160714406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-48368059601789945852013-05-30T19:01:05.602+02:002013-05-30T19:01:05.602+02:00bardzo lubię mięsa w miodowo-musztardowym sosie, p...bardzo lubię mięsa w miodowo-musztardowym sosie, pycha:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-44414105707387769182013-05-30T18:48:22.934+02:002013-05-30T18:48:22.934+02:00Uwielbiam...Uwielbiam...Arnikahttps://www.blogger.com/profile/08292418113755314869noreply@blogger.com