tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post2276983443808233608..comments2023-10-30T10:04:10.255+01:00Comments on Filozofia Smaku: Boczek po tajskuPanna Malwinnahttp://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-36408689835706118092013-05-15T13:21:57.224+02:002013-05-15T13:21:57.224+02:00Wygląda smakowicie, musze pomyśleć o takim pieczon...Wygląda smakowicie, musze pomyśleć o takim pieczonym boczkui, bo jak do tej pory to trobię go jedynie w formie pieczonej:)Jolanta Szyndlarewiczhttp://www.smakmojegodomu.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-54879566144461011342013-05-14T16:10:43.850+02:002013-05-14T16:10:43.850+02:00Lubie pikantne marynaty, wiec z pewnoscia wykorzys...Lubie pikantne marynaty, wiec z pewnoscia wykorzystam twoj przepis - moze niekoniecznie do boczku, ale do czegos na pewno :)Maggiehttps://www.blogger.com/profile/01200693731532481325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-88552497566458345702013-05-14T09:44:10.908+02:002013-05-14T09:44:10.908+02:00Sosy i pasta starczają na bardzo długo, jednak jeś...Sosy i pasta starczają na bardzo długo, jednak jeśli rzadko gotuje się z przepisów azjatyckich taki zakup może mijać się z celem. Za to zawsze możesz przygotować boczek w marynacie miodowo-musztardowej http://filozofiasmaku.blogspot.com/2013/04/boczek-pieczony-w-miodzie-i-musztardzie.html#.UZHrEKJFDdoPanna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-78753897050257662802013-05-14T09:06:25.485+02:002013-05-14T09:06:25.485+02:00nie jeden mężczyzna byłby zachwycony, a aromatyczn...nie jeden mężczyzna byłby zachwycony, a aromatycznym mięsiwem i ja nie pogardzę:)Anullahttps://www.blogger.com/profile/04428505430875079559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-40913158693192000582013-05-14T00:13:29.712+02:002013-05-14T00:13:29.712+02:00lubię boczek :) a ten mnie bardzo zaintrygował :)lubię boczek :) a ten mnie bardzo zaintrygował :)Wiewiórahttps://www.blogger.com/profile/04423912356997406858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-91904384306335815152013-05-13T22:21:11.485+02:002013-05-13T22:21:11.485+02:00trochę zbyt egzotyczne składniki, za drogo wychodz...trochę zbyt egzotyczne składniki, za drogo wychodzi :(Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01769610585461106873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-27575922012457627672013-05-13T21:18:47.065+02:002013-05-13T21:18:47.065+02:00mogę się poczęstować? :)mogę się poczęstować? :)Małgorzata Kijowska|DayliCookinghttps://www.blogger.com/profile/16991461043306745253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-86778876515894343632013-05-13T20:48:24.477+02:002013-05-13T20:48:24.477+02:00boczek po tajsku.. ciekawe :]boczek po tajsku.. ciekawe :]Karmel-itkahttps://www.blogger.com/profile/04700945861115996139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-30534101373455649372013-05-13T20:18:22.327+02:002013-05-13T20:18:22.327+02:00Boczku w wersji tajskiej jeszcze nie jadłam. Musi ...Boczku w wersji tajskiej jeszcze nie jadłam. Musi być pyszny. Pozdrawiam!Hania-Kasiahttps://www.blogger.com/profile/15767681274144352800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-77968663215114874152013-05-13T19:17:49.879+02:002013-05-13T19:17:49.879+02:00pysznie wygląda:)pysznie wygląda:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.com