tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post8389558658132913890..comments2023-10-30T10:04:10.255+01:00Comments on Filozofia Smaku: Sajgonki z wieprzowiną i warzywami Panna Malwinnahttp://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-48143463808822938742017-11-16T20:14:19.665+01:002017-11-16T20:14:19.665+01:00Ale bym pojadła :) same pyszności :)Ale bym pojadła :) same pyszności :)https://norwegiairesztaświata.plhttps://www.blogger.com/profile/15007663571447473741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-51949415520483833662015-11-06T10:57:29.460+01:002015-11-06T10:57:29.460+01:00dziękuję za podpowiedź :)dziękuję za podpowiedź :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-85158014550966305792015-11-06T10:51:22.831+01:002015-11-06T10:51:22.831+01:00Użyj soku z limonki lub cytryny. Użyj soku z limonki lub cytryny. Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-60955914664780527762015-11-06T10:49:33.451+01:002015-11-06T10:49:33.451+01:00czy można zastąpić ocet ryżowy czymś innym?czy można zastąpić ocet ryżowy czymś innym?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-57744971742986000412012-11-24T16:28:20.561+01:002012-11-24T16:28:20.561+01:00pychota!pychota!Smakiem Pisanyhttps://www.blogger.com/profile/12318859660761431207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-50796607383814862392012-11-23T09:24:55.298+01:002012-11-23T09:24:55.298+01:00takie bez smażenia też są dobre? :-) uwielbiam saj...takie bez smażenia też są dobre? :-) uwielbiam sajgonki, ale unikam ich z tego wlasnie względu...Zuzahttps://www.blogger.com/profile/14603261778036507970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-74145250416407569002012-11-22T21:22:55.243+01:002012-11-22T21:22:55.243+01:00och, pyszności!och, pyszności!Karmel-itkahttps://www.blogger.com/profile/04700945861115996139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-35267723865596191082012-11-22T16:35:13.665+01:002012-11-22T16:35:13.665+01:00Też dziś zrobiłam sajgonki tylko, że w piekarniku,...Też dziś zrobiłam sajgonki tylko, że w piekarniku, wyszły chupiące i lekkie :)Justyna :)https://www.blogger.com/profile/10320757368511332837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-9871567198526608982012-11-22T15:29:05.172+01:002012-11-22T15:29:05.172+01:00Wyglądają przesmacznie! Zawsze miałam ochotę zrobi...Wyglądają przesmacznie! Zawsze miałam ochotę zrobić sajgonki, ale jakoś brakowało mi odwagi. Że nie dostanę odpowiednich składników, że nie wyjdą jak należy. Ale chyba warto się przemóc :D<br />JustInkahttp://www.justinka.tomech.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-1634009024927329522012-11-22T12:25:39.719+01:002012-11-22T12:25:39.719+01:00Wyglądają super, tak delikatnie i można zajrzeć do...Wyglądają super, tak delikatnie i można zajrzeć do ich środka :) Ivkahttps://www.blogger.com/profile/09028471558419832494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-66521453165189374042012-11-22T12:11:03.136+01:002012-11-22T12:11:03.136+01:00I znowu jak zaglądam do Ciebie, to przekonuję się,...I znowu jak zaglądam do Ciebie, to przekonuję się, że tak mało wiem o kuchni azjatyckiej... Sajgonki wyglądają super!mopswkuchnihttps://www.blogger.com/profile/06300750631941667260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-14385280557256221872012-11-22T10:30:10.921+01:002012-11-22T10:30:10.921+01:00Uwielbiam takie sajgonki , a sos intrygujący bo uw...Uwielbiam takie sajgonki , a sos intrygujący bo uwielbiam ostre potrawy :)Beatahttps://www.blogger.com/profile/07800648765420963521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-53666052368339996662012-11-22T09:53:32.619+01:002012-11-22T09:53:32.619+01:00też mam zamiar coś w najbliższym czasie wykombinow...też mam zamiar coś w najbliższym czasie wykombinować z papieru ryżowego, który leży jeszcze nie uzywanylekki brzusiohttps://www.blogger.com/profile/05429970134089540528noreply@blogger.com