tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post7351643040791723448..comments2023-10-30T10:04:10.255+01:00Comments on Filozofia Smaku: Kotlety schabowe z peperonatąPanna Malwinnahttp://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-10217666339270599912014-09-07T18:17:51.222+02:002014-09-07T18:17:51.222+02:00Aniu, najlepiej w piekarniku pod folią, ewentualni...Aniu, najlepiej w piekarniku pod folią, ewentualnie w mikrofalówce. Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-47612812004301141582014-09-07T18:01:53.200+02:002014-09-07T18:01:53.200+02:00Bardzo fajny przepis. Jutro będę testować! ;) Czy ...Bardzo fajny przepis. Jutro będę testować! ;) Czy tak przygotowane kotlety można w jakiś sposób odgrzać? Np ponownie na patelnie podgrzać?<br />Pozdrawiam<br />AniaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-45804781578914220382013-04-11T22:28:42.650+02:002013-04-11T22:28:42.650+02:00Wypróbowałem, wyszła rewelacja :DWypróbowałem, wyszła rewelacja :DChasehttps://www.blogger.com/profile/16861547996048196229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-61366605940690264622013-04-11T22:27:53.618+02:002013-04-11T22:27:53.618+02:00Wypróbowałem, wyszła rewelacja :DWypróbowałem, wyszła rewelacja :DChasehttps://www.blogger.com/profile/16861547996048196229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-74886437297737404822013-04-04T10:41:30.869+02:002013-04-04T10:41:30.869+02:00Jakbym w domu moim powiedziała, że panierowanych s...Jakbym w domu moim powiedziała, że panierowanych schabowych nie będzie, to by mnie na walizkach z domu wynieśli;-) A ja wolę Twojego z kostką:-)Marzenahttps://www.blogger.com/profile/05624140287961462298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-76586005953279168912013-04-04T10:34:57.481+02:002013-04-04T10:34:57.481+02:00Pysznie wyglada. U mnie tradycyjny, panierowany sc...Pysznie wyglada. U mnie tradycyjny, panierowany schabowy jest tak rzadko , ze jest to swieto. Twoja odmiana wyglada znakomicie. Z pewnoscia podam taki na obiad.<br />Sciskam IlonaIlonahttps://www.blogger.com/profile/09522994441391490877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-42827165995685484902013-04-04T10:25:55.505+02:002013-04-04T10:25:55.505+02:00bardzo fajna i ciepła fuzja smaków :) pychotka :)bardzo fajna i ciepła fuzja smaków :) pychotka :)Wiewiórahttps://www.blogger.com/profile/04423912356997406858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-79212051165869584362013-04-04T06:00:16.897+02:002013-04-04T06:00:16.897+02:00Ja nie robiłem schabowego już kilka lat, ale od są...Ja nie robiłem schabowego już kilka lat, ale od sąsiadów faktycznie tłuczkiem niesie co weekend. Powiem szczerze, że taki kotlet do mnie przemawia i chętnie wypróbuję :-)bartoldzikhttps://www.blogger.com/profile/13836871855640388536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-59531124876519760412013-04-03T23:14:14.599+02:002013-04-03T23:14:14.599+02:00ja generalnie za schabem w ogóle nie przepadam. Wo...ja generalnie za schabem w ogóle nie przepadam. Wolę pierś z kurczaka w panierce :). Aczkolwiek na tłuczonego kotleta czasem się skuszę. Szczególnie lubię zabrać w podróż, w bułce :)Smakiem Pisanyhttps://www.blogger.com/profile/12318859660761431207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-25493768743902139282013-04-03T22:06:38.994+02:002013-04-03T22:06:38.994+02:00u mnie w rodzinie całe szczęście nie króluje schab...u mnie w rodzinie całe szczęście nie króluje schabowy, w bloku też nie słyszę walenia tłuczkiem (za co dziękuję blokowemu bogowi). Ale kotlety bez panierki to zupełnie inne kotlety. Nawet ja, nielubiąca mięsa, jestem skłonna zjeść i to nawet ze smakiem. Choć to nie zmienia faktu, że bardziej podoba mi się na tym talerzu właśnie pepeonata :)<br />Pozdrawiam<br />MonikaMonika - Twoja Asystentkahttps://www.blogger.com/profile/07274391675357213213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-34842410975518325392013-04-03T21:20:29.637+02:002013-04-03T21:20:29.637+02:00Pycha danie!Pycha danie!Kamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-57841818694744408712013-04-03T20:55:17.143+02:002013-04-03T20:55:17.143+02:00Ja również nie przepadam za tradycyjnych kotletem....Ja również nie przepadam za tradycyjnych kotletem. Schab można przyrządzić na wiele sposobów. Twój na pewno wypróbuję :)Małgorzata Kijowska|DayliCookinghttps://www.blogger.com/profile/16991461043306745253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-10051058208961497532013-04-03T20:26:57.207+02:002013-04-03T20:26:57.207+02:00a jeszcze niedawno zadano mi pytanie, czy schabowe...a jeszcze niedawno zadano mi pytanie, czy schabowe powinny pojawić się na blogu... jasne że powinny! i tradycyjne jak ktoś lubi i wysublimowane jak Twoje. mniaaaamnuovanahttps://www.blogger.com/profile/00734361888406563866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-83674761581066598022013-04-03T19:10:45.518+02:002013-04-03T19:10:45.518+02:00No cóż - w moim rodzinnym domu pojawiają się panie...No cóż - w moim rodzinnym domu pojawiają się panierowane schabowe. To jedno z dań bez których życia nie wyobraża sobie mój młodszy brat. Za to ja nie przepadam. Jeśli już to wolę usmażyć na patelni grillowej taki kawałek schabu. Ten przepis idealny na sezon taniej papryki :Dshinjuhttps://www.blogger.com/profile/07798575680772581917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-43556553030955950172013-04-03T18:59:56.351+02:002013-04-03T18:59:56.351+02:00Mimo iż należę do grona osób lubiących "trady...Mimo iż należę do grona osób lubiących "tradycyjnego schaboszczaka" to z Twojego przepisu chętnie skorzystam :)<br /><br />Pozdrawiam serdecznie!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17934694401053104768noreply@blogger.com