tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post5312522593640906703..comments2023-10-30T10:04:10.255+01:00Comments on Filozofia Smaku: Sos z pieczonych warzyw na zimęPanna Malwinnahttp://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-8955340796568939752017-08-08T20:25:39.882+02:002017-08-08T20:25:39.882+02:00Ja właśnie robię sos w garnku, z pieczonych warzyw...Ja właśnie robię sos w garnku, z pieczonych warzyw jeszcze nie próbowałam. Właściwie pasuje do wszystkiego, szczególnie lubię go jeść z plackami z cukinii :)Zuzkahttps://www.blogger.com/profile/07329892177582028522noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-51575708539478669062016-09-10T08:31:37.207+02:002016-09-10T08:31:37.207+02:00Możesz jeść go na zimno, jak ketchup, możesz też p...Możesz jeść go na zimno, jak ketchup, możesz też podgrzewać i podawać np. z makaronem. Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-16623145056539537742016-09-09T21:25:54.003+02:002016-09-09T21:25:54.003+02:00A czy po otwarciu słoika muszę ten sos podgrzać pr...A czy po otwarciu słoika muszę ten sos podgrzać przed podaniem? jumihttps://www.blogger.com/profile/01950550238101780333noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-24398442711305919912016-08-29T11:10:39.341+02:002016-08-29T11:10:39.341+02:00Do roku czasu. Najlepiej zużyć sos do kolejnych wa...Do roku czasu. Najlepiej zużyć sos do kolejnych wakacji. Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-41214563070692337432016-08-29T10:49:48.961+02:002016-08-29T10:49:48.961+02:00Jak długo można przechowywać takie zapasteryzowane...Jak długo można przechowywać takie zapasteryzowane słoiki? :)aaahttps://www.blogger.com/profile/06396478304158521498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-23461127529898224142016-01-11T22:16:04.348+01:002016-01-11T22:16:04.348+01:00Zrobiłam go w lecie i w tym roku też muszę zrobić....Zrobiłam go w lecie i w tym roku też muszę zrobić. U mnie w domu dajemy go jako sos na pizzę, a jak ostatnio została resztka, to zjadłam z kanapką z serem żółtym - można stosować zamiast ketchupu. Najmniej pracochłonny, a smak - pyszotka :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01202794392037749736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-4184597141057857652015-09-18T13:36:01.878+02:002015-09-18T13:36:01.878+02:00Cudny swojski ajvar! Mogłabym jeść łyżkami. Robię ...Cudny swojski ajvar! Mogłabym jeść łyżkami. Robię podobnie dodając tylko sól, pieprz i ew. świeże lub suszone zioła.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-9403726869830343982015-09-16T21:25:36.055+02:002015-09-16T21:25:36.055+02:00Fajny sosik, w sam raz na zimę:)Fajny sosik, w sam raz na zimę:)Magda C.http://www.brulionspadochroniarza.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-78025306501946109742015-09-16T15:28:53.477+02:002015-09-16T15:28:53.477+02:00No nie mogę się doczekać! :)No nie mogę się doczekać! :)magduchahttp://facebook.comnoreply@blogger.com