tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post4275990257786487091..comments2023-10-30T10:04:10.255+01:00Comments on Filozofia Smaku: Gulasz z szynki z plackami z dyni Panna Malwinnahttp://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-2339854813679946122015-09-23T18:12:46.009+02:002015-09-23T18:12:46.009+02:00prze prze prze PYSZNE! dzięki za przepis :)prze prze prze PYSZNE! dzięki za przepis :)Karolahttps://www.blogger.com/profile/01421599344882801743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-32458736418438878802015-09-23T18:11:55.471+02:002015-09-23T18:11:55.471+02:00mniam mniam! Przepyszne dzięki za przepis! :)mniam mniam! Przepyszne dzięki za przepis! :)Karolahttps://www.blogger.com/profile/01421599344882801743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-89291811774327146082015-06-24T12:47:50.793+02:002015-06-24T12:47:50.793+02:00Zrobiłam na wczorajszy obiad. Podałam je ze smażon...Zrobiłam na wczorajszy obiad. Podałam je ze smażoną polentą. Myślę, że z plackami ziemniaczanymi byłby jeszcze lepszy. :) Jednak muszę przyznać, że z tej porcji składników, gulaszu wyszło dla dwóch i pół osoby. ale być może to kwestia, że mój chłopak je niesamowicie duże porcje. W każdym razie na pewno jeszcze go zrobię. Pozdrawiam :)Asiahttps://www.blogger.com/profile/09784778663428376235noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-8210062237491871332014-12-12T19:11:05.442+01:002014-12-12T19:11:05.442+01:00Olenita, dobry ostry nóż to podstawa. Ale przy pla...Olenita, dobry ostry nóż to podstawa. Ale przy plackach za dużo krojenia nie masz. Wystarczy obrać dynię ze skórki i zetrzeć na tartce. Ja dynię obieram zawsze ostrą obieraczką do warzyw. Trwa to dosłownie kilka chwil. A placki warto wypróbować, bo są naprawdę pyszne. Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-21052938045455494442014-12-12T18:47:36.050+01:002014-12-12T18:47:36.050+01:00Coś czuję że zagości na moim stole ten gulasz nieb...Coś czuję że zagości na moim stole ten gulasz niebawem :) niestety do placków dyniowych się nie przekonam, ponieważ dla mnie krojenie dyni to istny koszmar :P raz się do tego zabrałam, i powiedziałam - NIGDY WIĘCEJ :p może po prostu nie mam odpowiedniej techniki, albo odpowiedniego noża. Ale na pewno z dynią się nie zaprzyjaźniłam :)olenitanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-83203298144041361442014-12-11T10:15:50.252+01:002014-12-11T10:15:50.252+01:00Fajne danie, które myślę, że przypadnie do gustu m...Fajne danie, które myślę, że przypadnie do gustu mojej rodzinie :-)Bo(ro)n Appétithttps://www.blogger.com/profile/12402585407098523560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-37615645998525697152014-12-04T09:50:11.431+01:002014-12-04T09:50:11.431+01:00Fajny pomysł :) Lubię gulasz z plackami, ale pewni...Fajny pomysł :) Lubię gulasz z plackami, ale pewnie zrobiłabym gulasz na bazie wołowiny. Podoba mi się jak przerobiłaś po swojemu węgierski przepis :)Zuzanna Plochhttps://www.blogger.com/profile/02979922455477965645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-80185611708537832042014-12-03T17:56:07.867+01:002014-12-03T17:56:07.867+01:00Krótko mówiąc: zjadłabym;)Krótko mówiąc: zjadłabym;)Autorhttps://www.blogger.com/profile/15932442051006150171noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2485409399869394082.post-77194502573809485312014-12-03T15:19:17.306+01:002014-12-03T15:19:17.306+01:00oj zjadłabym taki gulasz z plackami, oj tak:)
pozd...oj zjadłabym taki gulasz z plackami, oj tak:)<br />pozdrawiam<br />MartaAnonymousnoreply@blogger.com