piątek, 7 lutego 2014

Sandwich z tuńczykiem

Sandwich z tuńczykiem

przepis na sandwich z tuńczykiem

Jeśli znudziły się już Wam kanapki z pastą z tuńczyka, proponuję Wam małą odmianę w postaci sandwicha z sałatką z tuńczyka. Sałatkę możecie przygotować wieczorem dzień wcześniej a kolejnego dnia opiec pieczywo, przygotować świeże warzywa i zajadać się smaczną kanapką. 

Ekspresowy sandwich z tuńczykiem

SANDWICH Z TUŃCZYKIEM
Śniadanie Mistrzów #121
Projekt Sandwich #13

Składniki (na 2 porcje):
[przepis własny]
Pieczywo opiekamy w tosterze (możecie to zrobić także na suchej patelni lub w piekarniku). Na kromkę pieczywa kładziemy liść sałaty, plaster pomidora, łyżkę sałatki. Przykrywamy drugą kromką. 


Sandwich z tuńczykiem

Czas przygotowania: 10 minut.

6 komentarzy :

  1. przepiękne kanapka i bardzo zdrowa!

    OdpowiedzUsuń
  2. śniadanie mistrzów, zdjęcie mówi samo za siebie

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo często robię sobie podobną kanapke, z tym, że ja do tuńczyka nie dodaję selera .... moja kanapka jednak nie wygląda tak ślicznie:)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za pozostawione komentarze. Będzie mi miło, jeśli podzielisz się swoimi spostrzeżeniami na temat przepisów zamieszczonych na stronie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.